Home » Fără categorie » COMUNICAT DE PRESA – Lansarea campaniei “Alcoolul la volan este un accident”, la Constanta

COMUNICAT DE PRESA – Lansarea campaniei “Alcoolul la volan este un accident”, la Constanta

Facultatea de Drept si stiinte Administrative din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, in parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Politie Constanta – Serviciul Rutier, lanseaza Campania “Acoolul la volan este un accident! ”, care are ca scop informarea si constientizarea atitudinilor responsabile in traficul rutier de catre conducatorii auto si reducerea riscurilor producerii accidentelor de circulatie.

Evenimentul va debuta cu o conferinta de presa, ce va avea loc la data de 10 iulie 2014, ora 10.00, la sediul Serviciului Rutiere Constanta si va continua cu distribuirea materialelor informative participantilor la trafic in municipiul Constanta si in statiunea Mamaia.

Campania face parte din actiunile practice ale specializarii Politie Locala din cadrul Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Ovidius si din cadrul actiunilor specifice derulate pe perioada Sezonului Estival 2014 de catre Serviciul Rutier Constanta. Aceasta vizeaza atat prevenirea accidentelor rutiere care au drept cauza conducerea autovehiculelor de catre soferi aflati sub influenta bauturilor alcoolice, cat si responsabilizarea si informarea studentilor referitor la aspectele legale privind siguranta traficului, fiind sustinuta si de alte organizatii din mediul public si privat.